torsdag den 30. maj 2013

tv-udannelse


På TV2 ØST søger vi løbende nye medarbejdere. Det drejer sig om journalister, fotografer, teknikere, supportere og andet.


Uopfordret ansøgning

Har du sans for medier, er du et gudsbenådet TV-talent og betragter du TV2 ØST som stedet for dig, så er du velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til tv2east@tv2east.dk - medsend gerne eksempler på din kunnen.

Har du ingen relevant uddannelse eller erfaring med TV-mediet, kan du desværre ikke komme i betragtning, med mindre du ønsker at blive praktikant eller elev.

Praktikant eller elev på TV2 ØST
Praktikant som led i journalistuddannelsen
For at komme i betragtning skal du optages på journalistuddannelsen ved universitetet i Roskilde eller Odense eller på Danmarks Journalisthøjskole i Århus. Du kan få yderligere information om uddannelse og praktikplads på uddannelsesstederne.
FTP-elev
Som FTP-elev hos TV2 ØST er du i lære som fotograf og redigeringstekniker. For at komme i betragtning skal du have gennemgået grundforløbet på en teknisk skole. Send din ansøgning til produktionschef Kasper Thor Larsen.
Web-praktikant (grafiker, programmør)
Som web-praktikant hos TV2 ØST vil du beskæftige dig med produktion, vedligeholdelse og udvikling af TV2 ØSTs internet-aktiviteter. For at komme i betragtning skal du studere IT, medier, grafik eller design, for eksempel multimediedesigner, datamatiker, grafiker, datalog, medialog eller lignende. Og du skal kunne tilbringe mindst en måned på stationen. Kontakt Web-chef András Ács.
Praktikant fra folkeskolen
Er du interesseret i TV, og kunne du godt tænke dig at slippe igennem nåleøjet til vore få, men ganske eftertragtede praktikpladser for folkeskoleelever? Så kan du starte med at sende en ansøgning til Alice Bendtsen - gør dig umage, der er som sagt rift om pladserne. Når vi har modtaget din ansøgning, giver vi dig besked på, om du er blandt de heldige.
Alle ansøgninger sendes til:
TV2 ØST
Kildemarksvej 7
4760 Vordingborg

Ingen kommentarer:

Send en kommentar