fredag den 6. februar 2009

filmjobs og jobtræning på "Filmværkstedet"


Kaere Venner, se hvor de kan paa foraarsholdet 09 ( Kristina, von Trier,filmJeppe og Belen )...og se saa lige herunder - der er serveret:

Nyheder til filmbranchen


Filmvaerkstedet soeger nye medarbejdere til jobtraening.
P.t. søger vi: Klippere, 2D/3D'er, lydfolk, onliner og colorgrader samt en teknisk assistent.
Filmvaerkstedet er en afdeling i Det Danske Filminstitut, som har til formål at fremme professionelt eksperimenterende filmkunst og talentudvikling. Vi støtter med professionelt apparatur, materialer og vejledning. Der er 4 fastansatte og derudover ca. 15 personer i praktik og jobtraening.
Der er naesten altid ca. 70-90 produktioner i vores system, hvoraf ca. halvdelen er aktive. Der er derfor god mulighed for i loebet af jobtraening at komme til at arbejde på "rigtige" produktioner, og derved få gode erfaringer og ikke mindst et netvaerk blandt andre unge i filmbranchen.
Vi har gode erfaringer med jobtraening indenfor følgende områder:
2D og 3D grafiker. Interesse for billeder og former. . Måske en baggrund som multimediedesigner, datamatiker eller arkitekt. . Lave kreditlister, titelskilte og effekter til filmene. . Muligt mål: arbejde i film- eller spilbranchen.
LydfolkInteresse for lyd. . Måske en baggrund indenfor musik. . Tage med ud og optage lyd og lave lydefterarbejde. . Muligt mål: arbejde som tonemester. Evt. at søge optagelse på filmskolens tonemesterlinie.
Klipper. Interesse for at fortælle historier. Gerne erfaring med redigerings programmer som Avid og Final Cut Pro.. Måske en baggrund som cand.mag., journalist eller andet. . Strukturere materialet og klippe filmen efter endt optagelse. . Muligt mål: arbejde som klipper i filmbranchen.
Onliner og Colorgrader. Interesse for forskellige film/video formater og for lys/farvesætning. . Måske en baggrund som klipper eller multimediedesigner eller fotograf. . Sørge for at "samle" filmens forskellige visuelle elementer (klippet film, skilte og effekter) og justere det visuelle udtryk ved at justere farve og lys. Muligt mål: arbejde som onliner og colorgrader ved postproduktionshuse.
Teknisk assistent. Interesse for den tekniske side af filmproduktion. . Baggrund kan være meget forskellig, men du skal være teknisk begavet, serviceminded og filminteresseret. . Assistere Filmværkstedets apparaturkoordinator og sammen med apparaturkoordinatoren sikre optimal udnyttelse af Filmværkstedets optageudstyr til de bevilgede produktioner. . Muligt mål: arbejde som tekniker i filmbranchen.
Vi tager jævnligt nye folk i praktik eller jobtræning, og du er derfor altid velkommen til at kontakte Maria Schou Andersen på tlf.: 33 74 34 83 eller e-mail: mariaa@dfi.dk eller sende en ansøgning til Maria Schou Andersen, Filmværkstedet, Gothersgade 55, 1123 København K.
Læs mere om Filmværkstedet på http://www.filmworkshop.dk/ og om Det danske Filminstitut på http://www.blogger.com/

Ingen kommentarer:

Send en kommentar