tirsdag den 25. juni 2013

tv-redaktionen broadcaster på TV2 Østjylland

 ...her er så den officielle pressemeddelelse om vores samarbejde med TV2østjylland:

Nyheder
14.06.2013
Odder Højskole i samarbejde med TV2

Filmskolen på Odder Højskole har indgået aftale med TV2 Østjylland.

TV-redaktionen på Odder Højskole har indgået samarbejde med TV2 Østjylland. Det betyder, at højskolens Tv-programmer nu kan nå ud til endnu flere seere.
Højskole med eget TV-Program

Odder Højskoles anerkendte Skole for Film og TV-Produktion har igennem de senere år udviklet sig til at være en filmhøjskole, der udover at lave film også laver rigtigt fjernsyn. Og efter at have produceret for Mediehus Aarhus og Kanal Østjylland de seneste par år, er der nu indgået et samarbejde med TV2 i Århus, der betyder flere seere til programmerne og endnu mere professionel journalistisk og teknisk sparring for eleverne på linjen. Fx vil TV2 Østjyllands redaktionschef, Eva Kvist, vil være i tæt dialog med eleverne på TV-Redaktion, og eleverne vil besøge TV2’s faciliteter i Aarhus flere gange i løbet af efteråret.
Genopfinde fjernsynet

TV2 Østjylland vil med aftalen ikke have programmer, de selv kan producere. De har som ambition, at efteråret højskoleelever skal levere helt anderledes fjernsyn både hvad angår form og indhold. Det interessante er at lade unge genopfinde fjernsynet. At Odder Højskoles elever finder nye veje til at fortælle nye historier.
En fantastisk aftale

Jeppe Hovman, der er lærer på Odder Højskoles filmskole, er stolt over den nye aftale. ” Det er ganske enkelt en fantastisk aftale, og det styrker vores ambition om at være leverandør til hele den danske mediebranche. Vi har gennem årene opbygget et kæmpe netværk med både uddannelsesinstitutioner, filmselskaber og mediebranchen. Vi har tidligere elever på nært sagt alle filmuddannelser, og vi har tidligere elever, der i den grad er blevet del af mediebranchen.”, siger Jeppe, der er sikker på, at den nye aftale vil gøre eleverne på Odder Højskoles filmskole endnu bedre.

Du kan læse mere om TV-Redaktionen her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar