fredag den 7. september 2012

filmfolk i Berlin

  Odder Højskole, revl og krat og filmfolk tager på oplevelse i Berlin om 2 uger.

Kære filmfolk, når I alligevel drysser rundt skal i overveje dette, bare for skæg og ballades skyld...det er nemt at finde med S og U-Bahn. 

FDM travel blev så inspireret af at læse et rejsetip om Filmstadt Babelsberg, at det udover at blive kåret til august måneds bedste rejsetip, omtales her som inspiration til filmelskere, Tysklandsrejsende og andre, potentielle rejsetipsskribenter.

Babelsberg er verdens ældste filmby og huser stadig Tysklands største filmstudier. I DDR-tiden holdt det statsejede østtyske filmselskab DEFA (Deutsche Film AG) til i Babelsberg. I dag er det 420.000 kvadratmeter store område omdannet til Medienstadt Babelsberg og består både af en filmhøjskole, Rundfunk Berlin-Brandenburg (RBB), de gamle UFA-filmstudier, et radiomuseum og et arkiv med alle de tyske radioudsendelser. En børnefamilie kan nemt få en dag til at gå i den imponerende filmpark. Her er stuntshow i et kunstigt skabt kraterlandskab med professionelle stuntmen og -kvinder, der hopper ud fra ti meters højde, flyver på motorcykler gennem luften eller går gennem ild. Man kan komme med ned i en russisk ubåd. Og teknikere fra tv-stationen RBB viser, hvordan man laver tv.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar