tirsdag den 14. juni 2011

tv-produktion

Mine damer og herrer, har jeg nævnt at vi skal til at lave vores eget tv-program, som skal sendes regelmæssigt på regionens lokal-tv?

Det er "Filmhus Aarhus" som er moderkanal,  men vi producerer og bestemmer,  hvad vi sender og til hvem vi sender. Ambitionen er sjovt, gerne skørt og brugbart tv til alle - lavet af skøre talentfulde filmfolk fra "Skolen for film og tv-produktion" på Odder Højskole.

 Her er en "saksning" fra vores hjemmeside:

Få dit eget TV Show!

På TV Redaktion lærer du ikke kun om at lave TV. Du laver TV! 

12 timer om ugen 
TV Redaktion er et samarbejde mellem Odder Højskole og "Mediehus Aarhus", hvor du hver måned er med til at producere et 28 minutters TV program, der sendes på TV2 Østjyllands sendeflade.
Hver uge får TV-redaktionen 12 timers undervisning i TV Produktion og TV Journalistik. Redaktinen er et tilbud til dig, der har en smule erfaring med enten journalistik eller Film og TV Produktion. Det er således en overbygning på Skolen for Film og TV Produktion. 

 
Find din branche - opfind det nye TV

TV-Redaktionen bestemmer selv indholdet, formen og emnerne for TV udsendelserne. Så sammen kan I være med til at opfinde det nye TV. Du får redaktionel erfaring og erfaring både foran og bag kameraet. Du får branchekontakt og opbygger netværk. Kort sagt får du nye ting på CV'et og får opbygget en fantastisk showreel.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar