torsdag den 3. december 2009

julehjælp til fattige filmfolk


...i år støttede Højskolen nogle uimodståelige!!! unge filmfolk med husly, hjælp fra filmeleverne og rådgivning ved filmJeppe - resultatet er blevet overraskende seværdigt - se bare her:

Kære alle på ....... !
Istedet for julekort sender jeg et link til EN LILLE JULEKALENDER i 24 afsnit, som jeg har været med til at lave!"Jul I Folkekirken" er en megeT SPONTAN PRODUKTION lavet for 0,00 milliarder dollars af GLADE amatører, men den er nu blevet ret SJOV. Stilen er lidt UDEN FOR KATEGORI men måske lun folkekomedie a la Hannibal og Jerry. Tænk så langt fra Jul På Vesterbro som du kan - Sønderjylland vil være passende. Hvert afsnit på 5-6 MINUTTER er en spøjs hyldest til det hjemmestrikkede og lune.
http://jul-i-folkekirken.blogspot.com/ får du HVER DAG ET NYT AFSNIT i fortællingen om en polsk juletræssælger og hans gravide hustru der er blevet landsforvist og ingen hoteller har plads. Det gravide par søger ly i en lille dansk landsbykirke, men kirken er ikke umiddelbart indstillet på at huse ’flygtninge’. Hurtigt viser det sig, at kirkens ikke-troende præst, det polske par og den metroseksuelle engel, der bor sammen med nissen Henning på loftet, har en fælles mission – at gøre kirken populær igen – ellers bliver den lukket og lavet om til hønsesuppefabrik... SPÆNDING!
Kærlig hilsen og glædelig december fra Julie!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar