mandag den 6. april 2009

"Guldægget" 09 med OH-touch

I weekenden var filmJeppe inviteret til at være med ijuryen ved "Guldægget 09". Det er de mediestuderenede på Syddansk Universitet, som hvert år holder en galla-filmfest med prisoverrækkelser til de bedste film, produceret i årets løb.
Juryen bestod af Birgitte Weinberger, cand.mag i dansk og kulturformidling samt festivalleder "OFF09". Søren Ildved, cand. mag. i filosofi og religion samt filmanmelder og webred. på "Filmz". Heidi Philipsen, filmskribent, adjunkt på SDU, uddannet fra Nordisk og Medievidenskab v. Århus Universitet. Og Jeppe Hovman fra denne blog.
Bedste film i et noget blandet felt var "Huevos Fritos" en smittende film om venskab med en barsk slutning. Juryen var ikke i tvivl, en godt tænkt historie, vel fortalt og med fremragende figurer spillet overbevisende og rørende.
Filmen bliver vist på OFF09 - Odense internationale filmfestival 17 - 22 august 09 ( den 24. festival kan stadig bruge frivillige hjælpere, skal jeg hilse og sige, henvend jer til filmJeppe eller Birgitte Weinberger, bsw@filmfestival.dk http://www.filmfestival.dk/ ).
Jeg kunne glæde mig over at møde to gode "gamle" filmelever fra vores filmskole. Niels V. Andersen og Kristine Hübschmann Dyssegård var blandt arrangørerne. Jeppe.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar